Corine den Hoed

Wie is Corine?

Tijdens een fotoshoot merk je gelijk dat zij spontaan, sociaal en impulsief is en veel humor heeft. Zij vindt het belangrijk dat je je op je gemak voelt en dat de sfeer ongedwongen is. Tevens creëert zij een veilige omgeving waarin mooie foto’s gemaakt kunnen worden. Foto’s maken doe je namelijk samen! Het is haar passie om mensen zo mooi mogelijk vast te leggen – ook als je denkt dat dat niet kan. Of tot voorkort nooit is gelukt.
 

Passie

Corine werkt het liefst met natuurlijk licht op locatie bij de klant, meestal in het westen des lands, maar ook een sessie in de studio geeft vaak prachtige foto’s. Zij is autodidact en fotografeert al haar hele leven. Soms is er een aanleiding om het roer om te gooien, voor haar was dat het moment toen haar vader en broer in korte tijd kwamen te overlijden. Toen werd het duidelijk om van haar levenslange passie haar werk te maken.
Zij is altijd op zoek naar het vinden van een goede balans tussen meedenken met de klant en een eigen artistieke inbreng. Corine bereidt zich grondig voor en heeft een bijzonder oog voor detail. Desgewenst maakt zij gebruik van een visagiste. Zij vindt het geweldig om mensen in al hun vormen te fotograferen. Oud, jong, vol of slank. Alle mensen krijgt zij in beeld zoals ze zijn, zichzelf!

Specialiteiten

Voor al uw opdrachten op het gebied van fotografie in Oegstgeest en de regio Leiden kan je terecht bij Corine den Hoed. Haar grootste specialiteiten zijn:

Ook kan zij een mooie reportage maken van jullie huwelijksfeest of begrafenis.
Steeds vaker krijgt zij ook de vraag om een professionele profielfoto te maken voor social media. Weer eens wat anders dan een ‘selfie’ waar men niet tevreden over is. Het is prettig om een echt goede profielfoto te hebben. Ideaal voor wie echt mooi voor de dag wil komen of een professionele uitstraling wil hebben op een medium als LinkedIn. Zij kan ook op locatie bij jou thuis deze foto maken.
 

Wens

Naast particulieren fotografeert zij ook voor bedrijven zoals Shoeby en de Universiteit Leiden. Voor dergelijke bedrijven fotografeert zij events, maakt zij personeelsfoto’s en verzorgt zij websitefotografie.
De foto’s worden digitaal aangeleverd, maar worden eerst op een natuurlijke manier bewerkt. Elke foto wordt bekeken en nabewerkt en indien nodig gecorrigeerd op kleur en contrast. Iedere foto van Corine den Hoed is vanzelfsprekend rechtenvrij te gebruiken.
Heb je vragen of misschien een speciale wens of idee? Of je hebt een foto nodig voor een bepaald doel? Zij denkt met je mee en bespreekt graag vrijblijvend de mogelijkheden.
 
Corine hoopt je snel te zien, het liefst door haar lens!